Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda

 

Jag är den vilda

i djupet av dina havsraviner

ser du mig nu?

jag är den vilda

när orden sjunker

in i dina tankars djup

jag 

när jag vilar i din famn

och havet omsluter mig våt

och du hör det bulta

oceaner

våt

het

hård

mjuk

jag är förlorad

när orden från dina läppar 

möter min hud

naket

sensuellt

som bara du kan






Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-31 22:05



Bookmark and Share


  TT
...så senuellt men ändå så vackert...
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kan bara säga...vackert...
2012-07-31

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina :)
2012-07-31

  poetryGirl
fin text

jag har problem att sätta in ny dikt...
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP