Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag saknar dig

Regnet faller allt som oftast nu,
men aldrig så där befriande som du kan falla över mig.
Livet går på något vis alltid vidare,
även om det bara är sekunder.
Jag vet inte om du vet, hur dina andetag saknas,
hur dina bokstäver saknas mina fingrar.

Jag önskar ibland att jag  skulle kunna säga,
att saknaden blir lättare.
Men hur skulle den, när det är du som gav mig meningen.
Meningen som för alltid är tatuerat i mitt inre.
Jag vet inte om du vet, hur dina andetag saknas,
hur mina läppar saknar dina.

Jag minns knappt längre hur allting började,
minns inte längre vägen till berget.
Men jag kommer fortfarande ihåg hur mina drömmar
blev en del av mitt jag.
Hur du blev en del av mitt regn och min längtan.
Åh som jag saknar dig hjärtat just nu.

Jag delar fortfarande mitt liv med beska droppar
och drömmar om drömmen.
Jag låser fortafarande allt för sällan min dörr
och väntar fortfarande dina steg i trappen.
Mycket är som det alltid har varit men..
är vi fortfarande det vi alltid var?

Jag kan inte längre skriva och kanske är det så
att jag inte ens försöker längre.
Detta är ingen poesi, inget rosaskimrande,
inget svart.
Detta är bara ett brev till dig från mig.
Ett brev skrivet av kärlek, av fingrar som dött
men med ett hjärta som alltid kommer slå för dig.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 1002 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2012-08-07 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och själslighet i denna text!
2012-10-14

    ej medlem längre
Känslofullt vacker och melankolisk poesi.
2012-09-06

  issac.a.m
läser med hjärtat...........

underbart...
2012-08-18

  Carola Bouvin
Å så fint raka vägen in i hjärtat.
2012-08-12

  Linda CH VIP
Underbart vackert och innerligt skaldat om kärlekens vemodiga saknad. Applåd!
2012-08-08

    ej medlem längre
Döda fingrars kärlekspoesi...bra skrivet! :)
2012-08-08

    ej medlem längre
Den vackraste melankoli.
Bra som fan.
2012-08-08

    ej medlem längre
Intensivt som bara Suzy!
2012-08-08

  Rise Little One
Jag är förälskad i din fina underbara poesi Suzy, alltid...
2012-08-08

  kerstin skriver VIP
dikten är så vemodsvacker och fyller hela kroppen med känslor
2012-08-08

  Aisha VIP
du har fångat känslan så bra....
jag känner väl igen den...

"inget rosaskimrande, inget svart"
2012-08-08

  Gisela Nordell
detta är en poesi som når fram till mitt hjärta
avskalad och utan form söker den sig in
2012-08-07

  Niclas Petersson VIP
Åh, fan så bra Suzy!
Klart att det här är poesi. Av den bästa vemodssorten.

"Jag önskar ibland att jag skulle kunna säga,
att saknaden blir lättare.
Men hur skulle den, när det är du som gav mig meningen."

Precis så!
Gillar. Mycket.
Bokmärks
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna