Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under fullmånen

 

Vill vandra längst en strand

Känna mina bördor falla från mina axlar

Känna kläderna falla från min kropp

Se dem landa på marken

 

Vill få kliva ut i vattnet

Känna hur vågorna sveper kring mina ben

Känna vattnet smeka min kropp

 

Skölja över mig

rena mig från stress

Vill födas på nytt

Genom havets vågor

 

Kliva upp ur vattnet som en ny människa

 

Vandra genom natten

Känna vattnet från min återfödsel

rinna ner över min kropp

Rinna från håret över ryggen

Torka i fullmånens ljus

 

Känna naturens krafter svepa genom mig

Forma min själ

och ge mig kraft att andas på nytt

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nattsuddan
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-13 00:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga tankar här...
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan