Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..så sköljer minnet av något sedan länge glömt..



Som en våg sköljer över sommarnatten

 

Vad tänkte du på

när du låg bredvid mig

så nära

men ändå så långt ifrån


dina händer

så magra

men mjuka ändå

talade till mig

ritade framtid på min nakna rygg

 

Havet luktar frihet

vågorna viskar

om lugn

stilla ligger havets botten


 
Jag ser att dina mörka ögon

inte ser samma sak som mina blå

och du vill inte följa

dit jag är på väg

 

Vad tänker du på?

 

Dina solbruna axlar

ögonen glittrar som hav

du måste fortsätta leva

jag kommer ihåg

glömmer inte

vi kommer ses igen 

 

Du försvann

efter den sorglösa natten

på stranden

vår strand

hur jag än väntade

kom du inte tillbaka

 

Jag vet ännu inte

vad det var du tänkte på

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-02-10 12:48



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket smärtsamt att läsa
undrar vad som hänt.....
svårt att se vad gemene person tänker på
och alltid är det nog inte bra att få veta det heller
och vad ödet stakat ut till en
tack för att du delar med dig
2006-02-10

    Mejja
Sorgset med massvis med frågor.... som är lämnade utan svar.
Texten väcker funderingar på vad som hände. Ordet att handen var mager och ögonen inte ser samma saom dina blå.... väcker oro och funderingar. Smärtsamt.
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman