Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland vildvin och vissna rosor

 

Så det var ödet som styrde dina steg

livets frågetecken som spådde din väg

och sanden under dina fötter

var liksom jag bara smågrus

 

Som en liten viskning mot din bara axel

var den vind som lockade

med äventyr och lusta

och jag var inte längre varken eller

 

Men jag kanske också gick på smågrus

som stack mellan blödande trampdynor

kanske också jag välkomnade ödet

som sopade sanden från mina vägar

 

Det vi hade var inte fullkomligt

kanske aldrig skulle blivit

vissa frågor ska aldrig besvaras

utan för alltid i dunkel gömmas

 

Du är tillsammans med alla drömmar

begravd i mitt minnes trädgård

där du likt vissna rosor och vildvin

slokar i solglimtars frånvaro 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-02-11 21:24



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
ordvild...
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman