Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Jag älskar dina färger

hur de speglar mig

älskar hur dina

föjer mina

när jag möter dig

visst du är mörk jag ljus

men det blir så vackert då

när vi smälter samman

det blir så färgglatt

förstår du

inom

och jag ler varje gång jag möter ditt djup

visst ser jag med hjärtat

ditt ljus hur du älskar

och jag vill vara den

den du älskar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-09 12:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I regnbågen färgas allt vackert.....
2012-10-12

  ULJO
I mina öron vackert poetat
2012-10-09

    maija tuori

Kärleken smälter i dina ord ..
2012-10-09

    ej medlem längre
Känslofullt och vackert!
2012-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Charmigt skrivet...
2012-10-09

    ej medlem längre
vackert.. poetiskt
2012-10-09

    ej medlem längre
Så vackert.
2012-10-09

    Ken Cassel
(:
:)
(:
:)
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP