Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man att en prins är en prins?


Liljor och brännässlor

 

Där i skenet av halogen

är du den första jag ser

den enda faktiskt

 

Om du inte hade vänt dig

lett lite snett åt mitt håll

hade jag missat dig då?

 

Senare din lätta beröring

mot mitt ena knä

samtidigt som du frågade

 

[och jag gav dig mitt nummer]

 

Hade inte ditt hår lite naturliga slingor?

Dina ögon var blå i alla fall

men det enda jag såg var din mun

 

[och ja, jag ville att du skulle kyssa mig]

 

Där i sorlet av röster och musik

bland dofter av rakvatten och hormoner

upptäckte jag dig

som en lilja bland brännässlor

 

Vad var det med dig som var så speciellt?

Du hade liknande slitningar på jeansen

som alla andra

samma stil på t-shirten

men du luktade

smakade

och log

så underbart

 

[jag har aldrig mött någon som dig]

 

Jag önskar

att jag åtminstone tappat en sko

för du måste vara en prins

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-13 21:04



Bookmark and Share


    Smålandspåg
den kärleken den kärleken...:)
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman