Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva

 

Ser hur solen går ner bakom mig

Känner hjärtat sjunka i takt med ljuset

Innesluts i skymningen

Faller in i mörkret

 

Och fortsätter gå

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-02 02:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att sluta gå
kan vara att sätta sig
som ett hus eller en vägg.
Skönt med en kortis ibland.
2014-03-22

  Minkki VIP
modigt...
2012-11-06

  Vind
Mycket känsla koncentrerad i få ord. Fint (om än det vedervärdiga men övergående tillståndet känns igen)!
2012-11-04

  aol
känner hur den ensamme vandraren i mej vaknar, grep tag,
2012-11-02

    Den som skriver
"Faller in i mörkret och fortsätter gå"

extremt gripande

2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan