Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lördagsnatt som alla andra

 

Såsom vi alla var

lite salongsberusade

sorglösa

 

och du var solglimt

i en askkopp

lust i ett rökeri

 

vi var sommarnatt

i ett stormigt hav

ridande på vågor

 

jag är stormhatt

bland violer

du är kattguld

på en klippig strand

 

jag är förlorad

i svallvågornas

efterdyningar

du är stormen

som har ebbat ut




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-02-13 22:32



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Romantisk dikt fylld av vacker poesi.
Mycket fint språk som flyter fram så lätt och friktionsfritt...
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman