Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skönt att ha vaknat...


Jag låg i dvala en vinter

 

Visst

du kan få peta mig i sidan

till och med röra ett bröst

 

Ja

du får ta med mig ut i bilen

spela dina skivor och röka

 

Och

när du böjer dig över sätet

för att kyssa mig

 

fast du smakar av tandkräm och tobak

så får du

 

Sen

när du ligger nära mig i sängen

och du andas i min nacke

 

så är jag där

 

Det är alltid du som är nära mig

jag har upphört

 

Bryr mig inte längre om att be dig

fälla ner sitsen på toa

 

Jag orkar bara inte

 

jag är bara där 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-02-13 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman