Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni

Vänta

vänta 

ni som väntar

ni

 

ni

ni

ni som ser

inuti

 

det som är annorlunda då

 

ni

 

ni

ni som känner

känner allt 

inuti

 

ni

 

ni

ni som väntar

ni som väntar

inuti

 

du

du

det du inte kan förändra

kan du inte

förändra?

 

det du kan göra

är att vänta

vänta?

på att känslan ska gå över

inte skrika

inte tänka

bara känna ?

känna nu

leva nu?

 

ni 

ni

ni som väntar

ni som väntar

inuti

 

ni

ni

ni som känner 

ni som känner

inuti

 

ni

ni

ni som älskar

ni som älskar 

inuti

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-04 07:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra....så starkt
2012-11-05

  Hanna Mari Wallin
Tycker om!
2012-11-04

    Ken Cassel
(:-

Ni som i Nina..
2012-11-04

    ej medlem längre
fin, gillar..
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP