Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delar?

Vi delar?

vi delar

 

lida

när livet vaknar på fel sida 

 

ögon som ser

i samförstånd ler 

 

känns djupt i

i hjärtat kämpar vi

 

imorgon är en ny dag

men du, vi är inte svag

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-09 21:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tillsammans orkar man lite mer...
2012-11-09

    ej medlem längre
kämpa...
2012-11-09

    ej medlem längre
Vi är starka annars har vi inte varit här..

Kram.

Eller hur!!
2012-11-09

    ej medlem längre
Jga tar avstånd från dig.
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP