Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Frost

frosten kyler mina lungor

och jag kan inte se

nakna träd

jag kan inte längre andas

 andas, andas, andas kyla
 
men när morgonen vaknar 
 
och du är, i mina ögon
 
vaknar jag
 
mmmmm andas jag, andas jag värme

för du får mig att andas igen

ints så hårt

bara så mjukt

och du tänder ljusen i mig

 

vart och ett 

där tårar bränner mig hel

du vet, du vet, så het

som kärleken är, i din röst

när du väcker något, inom i mitt böst

 

När dagen vaknar, frost

frost kyler mina lungor

men du får mig att andas igen

inte så hårt, bara så mjukt

och du tänder ljusen i mig

ja, du får mig att andas igen

ints så hårt

bara så mjukt

och du tänder ljusen, igen..

Frost

frosten kyler mina lungor

och jag kan inte se

nakna träd

jag kan inte längre andas

 andas, andas, andas kyla
 
men när morgonen vaknar 
 
och du är, i mina ögon
 
vaknar jag
 
mmmmm andas jag, andas jag värme

för du får mig att andas igen

ints så hårt

bara så mjukt

och du tänder ljusen inom mig

och du tänder ljusen i mig

och du tänder ljusen i mig

 
 
 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-13 10:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2012-11-14

  Lars Hedlin
Vackert:)
2012-11-14

  Hanna Mari Wallin
kärleksfullt skrivet...
2012-11-13

    ADI Nehlin
fin hoppingivande
2012-11-13

  Sofhia Wirström
rader om kärleken
finns hopp i dessa
2012-11-13

    Birgersdotter VIP
Kärlekshopp
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP