Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgevacker

Du är så sorgevacker

där du står

du och ingen annan

 

löven föll

vackert

mot marken

 

nu en mylla 

brun sörja utan hopp

maskarna smaskar

 

men i vår grönskar på nytt nya

 ja, i vår vaknar vänskapen

den gröna

 

i solen 

som kärleken

som kärleken

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-17 18:18



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Vacker som kärlek skriver Du :)
2012-11-18

  Lars Hedlin
Stilla i naturen
2012-11-18

    ej medlem längre
Den kärlek är vacker.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP