Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag tjatar... och tjatar.. *suck*


Snurrar i en gunga och tittar på stjärnorna

 

Hur svindlande nära var jag inte

bara millimeter ifrån

 

[så nära har jag aldrig varit]

 

Och sen andades jag i en busskur

för att frosta av mitt sinne

skapade rosor på immigt glas

när varmt mötte kallt

 

Så nära kom du mig den kvällen

att jag inte kan sluta tänka...

 

Ändå nuddade du bara mitt knä

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-02-14 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman