Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 7 5 7 7


Den dumme ( Tanka)

Den dumme är den, 

den som ser, men inget gör.

Den som ej lyssnar.

 

Den dumme, är den som hör,

på den, som den inte bör?




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-22 01:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ligger mycket här. Likgiltighet bl a. Det farligaste för att ondskan ska få fäste.
2012-11-23

  Daniela I
Superfin :)
2012-11-22

  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text!!
2012-11-22

  Rise Little One
Kloka rader ...
2012-11-22

  Lars Hedlin
Insiktsfull och sann!
2012-11-22

  Federico Romano
Den dumme är farlig, för att den följer kanske den onde..
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP