Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två lågor

 

Två lågor möts

du och jag älskade

själ mot själ

liv efter liv

våra själar i en galax

vandrar i stjärnvindar

i mörker omkring

ljusa inuti

flammande

fladdrande

liv

vi tänds

vi brinner som lågor

vi slocknar

men inte i evigheten

där brinner våra lågor klara

ljus ande själ

kärleken är vacker

den är ett ljus

det starkaste

två lågor

brinner

kärlek

vi lyser

i evig tid

liv efter liv

själ mot själ

du och jag älskade

Två lågor möts.

 

 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-24 00:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligvacker sannhet
2012-11-27

    Birgersdotter VIP
otroligt fint
2012-11-27

  Lars Hedlin
Så fint du skriver här..........
2012-11-25

  ULJO
Enastående poesi, varmt och innerligt
2012-11-24

    ej medlem längre
I mötet
Jag Du
kan sann kärlek ske
ju!

Här brinner det lite
i pennans fibrer
2012-11-24

    ej medlem längre
vacker...
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och ljust skrivet...
2012-11-24

  M M Mannheim VIP
Så fint skaldat. En dikt som håller hela vägen från början till slut. Den håller sin rytm hela vägen. Den är också en kärleksförklaring. Jag är alltid känslig för kärleksdikter där vi kan fara ut i det universum som vi alla är en del av. Den oändliga kärleken.
2012-11-24

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP