Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sånt som bara händer mig... :-/


Landstinget och poetträff går inte ihop...

 

Landstinget har inte ett rätt

de har ju så långa väntetider

man kan inte få komma direkt 

det vet ju alla

 

även jag...

 

Så att man ska bli kallad för operation

inom två månader

det händer bara inte

det vet ju alla

 

även jag...

 

Men så bestämde jag att jag skulle

bara så där

åka till Göteborg för att träffa andra poeter

den 25 februari

 

även jag...

 

Ja men då kommer kallelsen

i ett brev på posten

att jag ska opereras

just den 23 februari

 

lilla jag...

 

Men jag är ju en fattig student

har inte råd att avboka biljetter

så jag tänker resa bort

och träffa poeter

 

även jag...




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-02-15 22:06



Bookmark and Share


  Dan Linder
ser framemot att träffa dig då!
2006-02-15

  Ord
"Men jag är ju en fattig student
har inte råd att avboka biljetter
så jag tänker resa bort
och träffa poeter

även jag..."

Du är fattig men STARK !

Glad med dig ! Vi ses =)

/ Crister
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman