Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste ( Rim )

 

Den dagen var så vackert blå

då himlar sjöng av änglars sång

förbleknade ej när tiden andades så

som då vi kände kärlek på en gång

 

 

Återuppväckte solvarma minnen

mjuka moln under solen lyste klart

fyllde alla mänskliga sinnen

 och jorden dansade underbart
 

 

Sinnen mötte ett hjärta rött

tankar spred värme i skörheten 

de vackraste av änglar man mött

stärktes så av medvetenheten

 
 
 
Där änglar dansade bland molnen
 
då var det inte längre vi och dom
 
sorgens sång? aldrig mera hördes den
 
från den dagen då kärleken kom

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Ninananonia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-30 17:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert målar du
med skimrande penslar
2012-12-03

  Osvalds_Dotter VIP
Vacker
2012-12-01

    ej medlem längre
Skönt flyt..en mjukhet som andas dig !!!
2012-12-01

  Lars Hedlin
Så fint som bara du kan kram
2012-12-01

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-11-30

  Anya VIP
En önsketext, så som man vill att det ska vara. Vacker!
2012-11-30

    maija tuori

Underbart ...Nina
2012-11-30

    ej medlem längre
Mjuka smeksamma ord...så vackert!
2012-11-30

    ej medlem längre
så änglalikt vackert Nina ....
2012-11-30

    ej medlem längre
så fint skrivet!! och underbara rim..
2012-11-30

  Maj-Lis VIP
Vacker ... Den dagen när kärleken kom
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP