Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå?

Jag hör din röst mala

mala hacka

som en raspig skivgrammofon

den gör mig galen

en stund

så jag går ifrån

låter dig mala

du blir argare

du kastar sönder mina saker

du hatar dem

känns det bättre sen?

det är bara saker 

inget av värde egentligen

men vi andra

vi har ett värde

vi är de värdefulla

kan du förstå det?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-09 22:09



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande ord
2012-12-13

  Lars Hedlin
Känns på djupet........
2012-12-11

    Max Poisé
Det är egentligen inte svårt att finna det värdefulla. Det är däremot utav konst att vårda det!
Bra här!
2012-12-10

    ej medlem längre
berörande ont ...
Kram ...
2012-12-10

  Bibbi VIP
Jag känner occkså igen mig här.
2012-12-10

  Angel of love
Kramar om, <3
2012-12-10

  E.Eriksson
Ont, det gör så ont.
Hur bra förmedlad känsla som helst.
2012-12-09

  Lena Själsöga Keijser
omfamnandeljus sänder jag dig
2012-12-09

    ej medlem längre
Gör jätteont att läsa..kram
2012-12-09

  Rise Little One
Känner igen mig i den här beskrivningen...
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP