Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*mmm* ;-)


Det är bara ett sms som fattas

 

Och de löften du ger mig

får mig att le i smyg

snegla på min kropp

och undra

tyst

så tyst för mig själv

 

[hur kommer dina händer att kännas]

 

Så de sms du inte har skickat än

de som jag väntar på

får mig mjuk och het

handen lite skakig

mot mobilen

men

inget än

 

Lutar mig bakåt

blundar

tänker lite på våra heta träffar

vi ännu inte haft

men som kommer

kanske

snarare än jag tror?

 

[undrar om du håller dina löften]

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-17 20:46



Bookmark and Share


  Albert
mmmmmmmmm
2006-03-19

  Jack_iX
Så härlig så härlig ditt språk din dikt tar mej igenom dina tankar o längtan ! Känner en samhörigt med texten ...
SMS denna ljuva klåda i den moderna tidens digitala teknik !
Bra skrivet ...
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman