Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaa, vad vore dagarna utan "dagens klokord a´la femåring"???




Så där femårsförnuftigt..

 

Så sitter han där på golvet

min fina pojke

helt ovetande om världen utanför

och dess aktiviteter

 

Hans små flinka fingrar pinglar

med en bionicle

sönderplockad av den lille

friskt busiga killen

 

Där mitt i middagsbestyren

mellan makaroner och köttbullar

sitter han då ivägen

för precis allt

 

Och när hans lillebror kör en stol

ska fram där han sitter

blir han plötsligt arg

skäller och rasar

 

"Vad ska du till micron för

den är inte färdig

gå härifrån

dumma unge"

 

Varpå jag behöver medla

"jodå, den har stannat

hörde du inte pipet?"

 

Nej, jag har problem med öronsynen förstår du

 

Bara så där på femårs-förnuftighetsvis

 

Så dumt av mig att inte fatta det

på en gång...




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-02-17 22:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du får säga att han kanske behöver ett par glas-öron då
(skrattar åt mitt egna skämt) =D
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman