Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla sköna skratt!!! ;-)


Till Bodil, queen of the limericks.. =))

 

 

Det var Bodil en riktig fantast

som hade en enda last

skrev roliga rim

som flöt i stim

hon satt i rimträsket fast

 

Det var mamman som låg och kved

med en mun så konstigt bred

datorn var på

ja då kan ni förstå

hon hade skrattat sin käke ur led

 

Det var Bodil med sina limericks

som kört med lite fula tricks

skrivit så kul

med humor ful

så att mamman fått ansikts-tics




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-02-18 15:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tycker nog att du ska ta o skriva flera limerickar...du är ju såååå duktig...och jag blir sååå glad...en varm kram vill jag ge dig som tack...
2006-02-18

  Wretling
VA sött :)
2006-02-18

  Cris
Vilken fin hyllning ! och rolig också.
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman