Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Ljus

en låga

brinner djupt

glöder varmt

i det tomma 

i det tysta 

här inuti 

finner jag det

det som känns

djupt i

ljus

ljusa

när solar brinner vackert

när ljus är det enda

jag ser

känner

och jag är hel

fylld av det

ljuset

som änglar

det där som man känner

när man älskar

känner

och hör

och jag älskar

hur det känns

när varje ton

fyller mig

berusar mig

du

du berusar mig

och jag älskar

älskar dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-28 20:37



Bookmark and Share


  Nina.H
Så varmt och fint du skriver
Vackert
2013-01-26

    ej medlem längre
Som när hon
laddat batterierna
och sparat på alla
orden - till nu
2012-12-29

  Sofhia Wirström
fint
vackert
varmt
innerligt
2012-12-29

  Lars Hedlin
Så fint du skriver
2012-12-29

  Daniela I
Fint
2012-12-29

    ej medlem längre
Skönt med lite ljus en låga
2012-12-28

    ej medlem längre
Ljus och värme ger du oss.
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP