Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma visa år ut och år in... Tror jag ska skippa badet i år!


Hjälp..

 

Så var det någon som andades i mitt öra

 

snart är det vår

 

knappt hörbart

 

men så påtagligt ändå

 

en doft av gräsklipp och sur mull

kärlek och fågelsång

picknick

 

 

 

Så var det någon som flämtade i mitt öra

 

snart är det vår

 

en het stämma

 

som satte allting i brand

 

 

I desperation och förvirring

 

var är löparskorna

 

och måttbandet

 

 

Våren kommer

och  sommaren

badsäsongen

 

och bikinin som jag köpte färdigkrympt

skrattar på sin galje




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-02-18 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman