Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Bränn frosten i min ögon,
ända in i mitt hjärta, så där som bara du kan.
Låt inte kylan döda mig.
Låt inga främmande händer stjäla av mitt jag.

Jag saknar regnet i mina ögon.
Regnet som var smärtsamt men varmt.
Nu är det bara ont, ont så djävulen backar och lämnar mig rasande, ensam och full någonstans i mitt ingenting.

Säg inte att detta måste vara botten för den slog jag i för länge sedan.
Jag har letat efter mitt hem i flera år nu men isen lämnar aldrig.
Inte ens när syrenernas blomning är som högst låter livet mig vara.
Jag har bett till alla religioners Gudar, tilll alla högre makter men alltid fallit till föga, kanske för att min tro inte är stark nog.

Jag tänker ofta på dig, på dig som gav mig regnet när snön yrde runt omkring.
På dig som gav mina fingrar orden jag inte visste fanns.
Som gav mig vägen till de blå bergen i min hemstad.
Kanske var det så att du gav mig livet just då.
Då och utan att du ens visste.


Vem är då han som gav mig orden.

Många känner hans namn men inte många känner hans själ.
Jag har längtat mig in, bakom och funnit kärleken.
Flera tusen ord senare, flera tusen regn efter och flera miljoner syreners blomning senare så kan jag med högt huvud säga att jag älskar.

Jag älskar dig

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 601 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-01-06 00:47



Bookmark and Share


  Schizooliza
Underbart! Trots allt o all smärta...har du lyckats väcka upp alla slumrande gudar o kanske ändå blivit bönhörd...o fått något stort o kanske den allra största gåvan: förmågan att älska!!:):) som tillsammans med ditt beprövade tålamod kommer att föra dig i hamn:) tack, du berikar.
2013-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärsamt fint
2013-03-01

  Lars Hedlin
Så vackert skrivet och stark i kärleken!
2013-01-27

  Eva Langrath VIP
Starkt om kärleken som övervinenr allt.
2013-01-07

    Birgersdotter VIP
Underbart starkt och vackert
2013-01-07

    ej medlem längre
Wuhu sååja. Så fint & starkt..
2013-01-07

  Carola Bouvin
Alldeles så vansinnigt vackert o mycket berörande!!
2013-01-07

  issac.a.m
Att läsa dina ord är en ren njutning, dina ord vibrerar av en inre musik, att älska, att känna kärlek är en glimt av det högsta ljuset som strålar rakt igenom....

HELT UNDERBART...
2013-01-06

  peter markurth
söt
2013-01-06

    Annika J
Som vanligt är Suzy en bildernas mästare!
2013-01-06

  Sunlight
Helt underbart skrivet! Innerligt och äkta.
2013-01-06

  sommarmoln
Ljuvligt...
2013-01-06

    ej medlem längre
Kärlek...som lyrik

Guldstjärna för denna ledsagande text
2013-01-06

    Max Poisé
Underbara rader. En skön och längtansfull ton rakt igenom!
2013-01-06

  LenaJohansson VIP
fint beskrivet o ihopknutet
2013-01-06

  Rise Little One
Kärlekens kraft , den bästa i hela Universum.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna