Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I parken

Vilar under ett träd

i parken utanför ditt arbete

Fantiserar om dig

Och när du grenslar mig

drar jag dig ner över mig

och kysser dig djupt

 

För om det är en dröm

vill jag inte att du nyper mig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 03:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tuff kärleksdikt.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan