Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om

Håll

håll om mig

för när du gör det

håller om

så känns det

så där

mjukt

du vet

som en liten fågel 

i din hand

och jag vill inte längre flyga 

bort

fly

bara stanna

stanna hos dig

så håll

håll om mig

håll om

mig

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-08 22:05



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
:)
2013-02-13

  wildah
Vacker!
2013-02-13

    Birgersdotter VIP
Varmt och gott.Kärleksfullt
2013-02-13

  Lars Hedlin
Värms inombord......
2013-02-10

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-02-09

    ADI Nehlin
fin önskan
2013-02-09

  Primulan
Du beskrev just min tanke, brukar nästan exakt känna så.
Riktigt bra!
2013-02-09

    ej medlem längre
en fin ljuv önskan
2013-02-08

  Rise Little One
Vem kan säga nej till denna?
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP