Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm av vrede

 

Där bland nedfallna höstlöv och stjärnor

av glas

fast i daggkåpans fälla

satt den sällsamma koltrastens sång

ej längre

hörs hans stämma

 

Bland kullvräkta stammar och storm

av tid

så är vilddjuren stilla

vred är hennes mörka hemlighet

ej längre

hav ska skimra

 

Där sand och aska bildar dag på nytt

och liv

är ej längre att finna

så ödet tar natur till sitt

där aldrig

frö får spira




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-21 19:51



Bookmark and Share


  Dan Linder
du piskar upp stormar och harmageddonscenarior så askan ryker om fötterna i dessa danse macabre. Stark känsla, otroligt mäktigt och mullrande.
2006-02-21

  clandestine
jaaaa, jorden går uunder!!
2006-02-21

    Bodil Sandberg
En dikt som det blåser om....ja jag kan faktiskt känna vredens vind mot min rygg...snyggt fångat
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman