Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse ur vinterskrud


 

Förändring gryr

 

köldskrämd larv i äppelskrutt

 

vaknar med våren




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-02-22 01:14



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Fin!
2006-02-22

    Bodil Sandberg
Underbart!!!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman