Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan alltid drömma en stund=)


Men kattdjur landar alltid på fötterna..

 

Fåfäng kvinnlighet

 

hoppade i högklackat

 

sänkte luftslottet




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-02-22 11:14



Bookmark and Share


    Sanne
Döläcker. Jag kan ingenting om haiku men jag diggade den här skarpt.
2006-02-22

  Dan Linder
Helt genial metafor! Jag blir förstummad - den här jag velat komma på! :-)
2006-02-22

  raphaela
Drömma får man alltid och du planterade en roande, underbar bild i huvudet på mig, tack :-)
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman