Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chocktillstånd

 

Krackelerad kropp
som resterna
efter kattens jakt
med oskyldig mus

Kladdig sörja
under skosulan
där tecken på organ
smulas till oigenkännlighet

Huvudet separerat
med glasartad blick
stirrar osett
på det grymma slutet




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-26 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP