Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykär haiku

 

Svidande förlust

 

hon tappade förståndet

 

långt före sin sko




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-23 03:27



Bookmark and Share


  Dan Linder
Förälskelsefebrig Askungeblinkning. Jag förstår dig precis!
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman