Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osänkbar dröm om frihet...

 

förändringen drar

 

isglassglittrande isberg

 

solskuggans drottning

 

 

byter förankring

 

mot frihetsvindars löfte

 

om öppen seglats

 

 

önskningens öde

 

kom på kollisionskurs

 

gick djupt förlorad

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-23 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman