Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaljus

Änglar strålar i natten

ser du

där på nattens himmel

de som blinkar så vackert

de som strålar

de som skänker värme och tröst

de som liknar stjärnor

 

änglar strålar i natten 

känner du

där i ditt hjärta

de som känns på djupet

de som pirrar

de som älskar

 

Ser du änglaljuset

i ovan?

 

Känner du 

änglaljus i ditt hjärta?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-22 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet blir så mycket mer spännande och intressant i ett belivat universum :)
2013-04-06

    ej medlem längre
Vackert ..
2013-03-23

  Lars Hedlin
Så fint och vackert
2013-03-23

  Änglaögon
Riktigt fint det här, gillar.
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP