Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta min poesi

Sparat regn i mina fickor för att kunna skapa ett hav.
Dansat så fötterna har blödit för att solen ska måla regnbågar.
Skrivit vals, punk och tango för att skapa musik i både dur och moll.
Men aldrig har jag lyckats längta min poesi så djupt att den kyssar dina läppar.

Kom och ljug med mig en stund.
Lägg dig nära och lägg din hand om mitt vänstra bröst.
Hör...känn och lev här och nu.

Rör till det, rör till mig, rör till dig.
Fötterna värker älskade min.
Jag kan inte skriva och orkar inte dansa mer.
Lägg bara dina läppar mot mina och tysta mina onda tankar.

Tveka inte!
Jag vill bara somna i din famn.
Låt dimmorna ta oss över.
Bara känn min vackra, kom närmre.

Jag vill inte vakna så gå, bara gå.
Du måste gå nu utan att se mitt jag en naken morgon som den här.
Jag kan aldrig bli något mer än det här.
Men älskade du, en kyss till...bakom slutna ögon




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-01 20:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och starkt skriftat! Gillas mycket!
2016-12-05

  Anya VIP
Tycker särskilt om den ljumma befallningen:
"lägg din hand om mitt vänstra bröst"
Finns en ambivalens i texten...så gå, bara gå...
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna