Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time (Triple Haiku )

 

 

 

my eyes

into his

I feel the angels

 

seconds

turn to hours

it lasts for eternity

 

my heart

is lost

in the depth of angels

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-19 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket fint!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Underbar läsning ..*ler* varmt :)
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP