Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytligt? Eller kanske bara femenint? :)


Ha?

  Jag vill ha ja   

  dem svarta ja

  fina nu i lack

    glänsande så

     så snygga fina 

       nya sådana som

                    hon      nya modellen ja

                                 hon        höga kanske vassa  ja

                                           hon             har sådana som klapprar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-22 23:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) viljan i
2013-04-23

  Federico Romano
Poetry Design?

Rolig idé..
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP