Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig gjort något galet (i alla fall inte på länge)

 

Faktum är att jag var rädd

rädd för att ha blivit gammal

utan att ha märkt det själv en enda gång

 

Tänkte att livet kanske hade sprungit före mig

och jag krupit i dess skugga

utan att vända mig om

 

Trots att jag aldrig tittat i backspegeln

och saknat förlorade år

visste jag att de fanns

 

Och jag gjorde något alldeles galet

på ett alldeles eget sätt

bara för att få springa före min skugga ett slag

och det gick

fungerade

 

Jag är inte gammal

inte än

och jag kan fortfarande åka spårvagn

utan att betala

 

Jag är inte ens tillräckligt gammal

för att skämmas

bara lycklig

för att jag åkte

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-02-27 19:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här en kul text...känslorna har fritt spelrum...
2006-02-28

  Daniel_78 VIP
du är ju för 17 inte äldre än mig och kolla på de gamla lirarna här,
dom som är över 30, dom är ju hur unga som helst i sinnet, vilka föredömmen :) men lite av tankarna känner jag ju igen och i de där ögonblicken då man känner sig extra "spring i bena" och levande, spårvagnar och skön trötthet är bra och målande för känslan.
2006-02-27

  Saga-Sofia
Oh, du är hemma igen. Välkommen.
2006-02-27

  Ola Rydberg
suveränt
en klar femma
slutet är kanon
2006-02-27

  Ord
Oj...*igenkänning*

Denna är både rolig och insiktsfull å tillsammans lämnar de båda egenskaperna en smak av viktigt budskap ,förmedlat i glädje å välmening!

Stort !

Detta..ååh:

"Trots att jag aldrig tittat i backspegeln

och saknat förlorade år

visste jag att de fanns"


Tack så för denna "Mamman" !

Och för ett så härligt varmt avtryck du lämnade på poetträffen den 26:e i Gtbg !!

Kraaaaaaaaaam !

/ Crister
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman