Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkomna hem älsklingar.. Än har veckan bara börjat! =)


En slumrande kärleksförklaring bland änglar och eter

 

I min säng finns täcken och kuddar

och en doftförnimmelse av dig

men det är inte du som är huvudpersonen

bara en bisats

du finns bara när jag bestämt att jag vill

 

I min säng finns en hel värld av fantomer

bilder av sånt som inte riktigt finns

men som lämnar svidande märken i huden

utan att ha trampat så hårt

eller ens varit där

 

Men

 

I min säng ligger bland täcken och kuddar

små fötter som sparkas i magen

trampar på näsan

och lämnar avtryck av kärlek i bröstet

utan att svida alls

 

I min säng har jag allt jag behöver

med små händer som stryker min rygg

där sover de

mina små snuttiga pojkar

sövda av änglaeter

och mammas kärlek

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-02-27 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman