Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker spegla Cathy\'s fina dikt "blinka lilla ängel där" som finns här (lääs!!):

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=162258

min är till dig min ofödde som så vackert vakar över dina levande syskon likt en himmelens sto



gråt min stjärngosse




i natt, mellan svärta och rodnad
då min morgon återföds
tänker jag på livet som ännu lyser
så starkt för mig

då du runnit ur mig
grott likt älvofrö i oss
dragits ur livet men ej ur minnen
som färgats av tid

där jag går ett steg igen
med dina tårar längs ryggen
och tacksamheten
resandes med mig, i nytt liv, framåt




Fri vers av Ord
Läst 791 gånger
Publicerad 2006-03-01 13:43



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Vackert formulerat, du har fångat känslan... att älska ett barn som man aldrig fick, men de är ändå med oss i minnen och tankar...känner igen mig! ...minnen kan ingen ta i från oss..som tur är*ler*:-)K
2006-03-08

  Jennie
Älskar strofen

"dragits ur livet men ej ur minnen
som färgats av tid"

Starkt!

Kram Jennie
2006-03-03

    NoMi F
Så vackert du skriver här
Fint
2006-03-02

  sol
*du är som vanligt underbart dynamisk*

från resande liten snabb fot... :)
2006-03-02

  Miia .....
Riktigt bra dikt =)
2006-03-01

  Ord
okej då... *lipar truuligt* ändrar...
..skojar med dig D Tack för hjälp !

/ Crister
2006-03-01

  Daniel_78 VIP
seså, lyssna inte på cathy, hon bara knastrar som en kammar hök ;)
2006-03-01

  Ord
hi Daniel =) konstruktivt i högsta grad ju..

jag läser själv:

"reser MED mig
i Nytt liv
framååt "

=)=)=) men vill inte bryta Cathy's redan givna form...
..kommat borde nog vara där (men gillar dem inte ;-)

/ Crister
2006-03-01

  Daniel_78 VIP
mm blev en stillsam läsning, bra

sista raden, hur skall den läsa
som en lång rad, utan uppehåll, "komma"?

reser med mig i nytt liv framåt
reser med mig, i nytt liv framåt
reser med mig, i nytt liv, framåt
reser med mig i nytt liv, framåt

konstruktivt, javisst =)
2006-03-01

  Cris
Det är bara så himla vackert. Hennes så smärtsam men verkligen gripande fin. Och din är ju verkligen en spegling i Ord:ets rätta bemärkelse eftersom här blir det snart liv. Och det är härligt!!!
Stjärngosse...! fint
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord