Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en autistisk tid

gav gav
brunn av kärlek
tömdes aldrig
källan försåg
ständigt
välviljans omsorgens
empatins förlåtelsens
vatten
en annan brunn
sedan länge sinad
gav aldrig
tillbaka
kärleken uthärdar
nästan allt
men inte allt
en dag
ville stänga
stängde
för den stumma tystnadens skull




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-03-01 20:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som känns mycket sorgsen...kärleken uthärdar nästan allt...stängde...för din stumma tystnads skull...man påverkas verkligen av texten...kryper under skinnet på nåt vis...
2006-03-04

  Marlene Anna Linnéa
låter sorgligt, ännu mer...
du beskriver - det jag tror - väldigt bra
en smärtsam upplevelse utan gensvar?
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson