Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän Saras text, publicerar den med hennes tillstånd.


När du gråter

 

Det är ju hur jag smeker din varma kind

med de varsammaste händer

och dina tårfyllda ögon

blinkar

och mitt hjärta tyngs av allt

som vilar

på dina axlar

 

Och det är hur dina tårar

torkar mot min handrygg

när du svarar

min viskning

och min omfamning med ett leende

då du vet

att jag alltid kommer finnas för dig

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-03-04 19:44



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
jättefin
gillade speciellt
( och det är hur dina tårar torkar mot min handrygg )
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman