Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skärvor av mitt lidande.. Lite ändrad..


Skärvor av mig

 

Aldrig har jag låtit mig påverkas

 

Nej

dina ords

granater

har briserat över mig

otaliga gånger

och jag

har rest mig

och

borstat av dig

 

Men

när du

blästrade mig

med din sårade

blick

och rullade mig

i dina

salta tårar

 

Aldrig sved du i mitt skinn som då




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-03-07 19:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
kÄNNS OTROLIGT STARK.
2008-01-20

  Hemligt
mycket braa!
2006-03-07

    Bodil Sandberg
Aldrig sved du i mitt skinn som då...mycket bra avslutning på en stark dikt
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman