Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket väsen för så lite

 

Ja vi målar tillsammans hela tiden

lyckliga fasader och sköna ytor

 

Penseldragen täcker över de innan så brokiga

dragen

av ett helt liv som berättas i ett ansikte

men vi målar

 

målar

kladdar

penslar

 

för glatta livet

 

tänk om någon skulle se hur det verkligen ser ut

på riktigt

 

tänk

 

då kanske de skulle se att bakom fasaden

finns

 

sorger

hemskheter

och sprickor

 

de skulle kunna säga att vi inte är hela

att vi

 

har problem

 

tänk

 

om vi skulle strunta i alla de andra

för vilka är de

egentligen

 

och bryr de sig verkligen om sprickorna i vår fasad?




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-03-12 13:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
VILKEN HELT UNDERBAR TEXT!!!Ja hur ser vi egentligen ut där inne...bakom fasaderna...det är nog ofta som inte utsidan och insidan stämmer överens...
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman