Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta du bara lilla goding

 

Och när du ligger där i min säng

är du som den där lilla biten

i Alladinasken

som jag tar först av alla

men som jag tar

bit efter bit

för att få

 

njuta njuta njuta

 

Och du

när du plockar smågodis

så tar du alla bitar

som jag gillar

du vet

vad jag vill ha

och du ger mig

hela påsen

 och låter mig

 

njuta njuta njuta

 

För när du ligger i min säng

är du det enda

som jag vill ha

och jag tar dig

bit för bit

sparar

det godaste till sist

för att också

du

ska få

 

njuta

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:45



Bookmark and Share


  Ord
näe herre...

Vi kan inte fortsätta så här...

*förtjust skratt*

chokladpraliner å smågodis..
måste in å läsa den där med spöken...
får jag samma vibbar av den.. är jag nog sjuuk.. :-/

Det sprudlar om dig Ida !

Kram

/ Crister
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman