Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte hårig ty jag äger en rakhyvel

 

Du

har du sett månen ikväll

den är lika rund

som smaken

av ett årgångsvin

och lite ost

 

men du vet

att vinet

kan du hälla i slasken

och osten

kan kattfan få

det är fullmåne

och jag

blir så djurisk då

 

kom

vi kan yla tillsammans

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-03-13 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman