Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig inte.



Nuförtiden

andas en annan älskare mot örngottet,

modigt nära mitt vansinne.

Om 12 minuter kommer han förklara sin kärlek

med läpparna mot min panna

och jag kommer inte att svara.


























Fri vers av Maria Natasja
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-08 18:32



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Smärtsamt naket
2013-12-10

  Tess74
Starkt och utelämnande. Underbar
2013-12-09

  Teresia Ridell
Sorgligt.bränd kärlek svårt att älska igen..vemodsord..och den som inte berör..berör nog väldigt mycket egentligen.. Starka rader som andas längtan efter att våga...
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Så den är inte besvarad?
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja