Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlspontsliv.



Det fanns sommardagar

jag låg i tamburen

fräknig

på rygg.

Så fanns det andra dagar

jag inte minns.







Fri vers av Maria Natasja
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-09 11:18



Bookmark and Share


  Tess74
Love it! Så få rader säger så mycket, sånt gillar jag
2013-12-09

  flygia
så härlig dikt!

2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja