Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temporär olydnad.



Som när du låg med en annan

på garageuppfarten

borde jag ha släkt cigaretten då

på ett annat sätt än i ditt öga.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-09 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Drabbande. Sensuell grymhet. Love it!
2014-05-31

  Ingmar Hård VIP
vem kan skildra vissa känslor så drastiskt som du!
bravo!
2013-12-10

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2013-12-10

  Jan Linderoth
Varför då??
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja